Om
oss

Ett nytt sätt att åka Rally

Vill du ha en internationell körupplevelse? Då får du inte missa det här tillfället att prova på rally i Italien! Globaliseringen berör oss alla på ett eller annat sätt, från universitets utbildning till idrottstävlingar, genom affärer och handel. De är många rallyförare som redan provat på internationellt rally i olika länder, för att skaffa erfarenhet och mäta sina begränsningar och färdigheter i olika sammanhang och på olika underlag. 

Vad vi försöker göra kommer från en djup övertygelse att man definitivt kan bli en bättre rallyförare om man öppnar sinnet för nya erfarenheter istället för att fokusera bara på lokala rallyn. Med stor entusiasm engagerar vi oss 100% för att genomföra ett utbytes projekt mellan rallyförare i för tillfället Sverige och Italien. Men tänk bara att de två länderna har de bästa underlagen i hela Europa (grus, asfalt och is/snö).

Hur vi startade

2004 föddes "planetrally", vår idrottswebbplats, såväl som vårt lags logotyp och liv, för att skapa ett ”vänortsammarbete mellan Italien - Sverige". Tanken var omedelbart att lansera oss själva i sociala medier för att få synlighet i världen av rally med målet att etablera ett utbytesprogram för rallykultur mellan Italien och Sverige. 

Vårt huvudsyfte är att komma i kontakt med Svenska och Italienska rallyteam som kan vara värd och ömsesidigt stödja varandra under resorna i respektive länder. 

Om du vill delta i ett rally i Italien eller helt enkelt testa nya specialtester på snö och is och du är villig att återge den gästfrihet du får, kontakta mig! 
Säsongen har börjat och det finns flera Italienska team redo att välkomna dig!
Till kontakt

Sponsorer
& samarbeten

Nostalgitripp

Ta en rundtur och upplev vår gamla sida. Obs, sidan behöver flash för att fungera. Internet explorer rekomenderas för det här ändamålet!

Ta mig till 2003

"Racing is life; Anything before
or after is just waiting."

Steve Mcqueen

803