Kobra Racing

Vi är stolta över att presentera vårt nya samarbete med Kobra Italian Racing Equipment!

Kobra Racing har tillverkat racingdräkter och sportkläder för motorsport i över 35 år.
Produktionsstilen är traditionell tillverkad i Italien, med fokus på kvalitet och detaljer. Kobra har sin egen produktion av helt skräddarsydda racing- och kartdräkter. Särskild uppmärksamhet riktas mot säkerhetsstandarder och av denna anledning är alla dräkter strikt FIA-godkända. 

Vi fick ett avtal med Kobra förra året, då beställde vi endast overaller till oss själva och några nära vänner för att påbörja detta sammarbete. Nu fortsätter vi med dessa roligare overaller som dessutom inte är dyrare än de stora märkena och definitivt bättre kvalitet än andra mindre märken. Kobra är tillverkare bakom många lokala märken i t.ex. England och Tyskland. Jag har inte vågat ta detta steget ännu utan jag skickar beställningar till Kobra och de tillverkar med sitt eget märke. 

Nedan kan du se ”basic” modeller ”Winner” annars kan du välja mellan de 3 ”skräddsydda” modeller som skickas separat via mejl. Färgerna är röd, blå ”royal”, svart, vit, grön, gul, orange, blå ”navy” och grå (ljus grå och mörk grå); färgerna till detaljer i neonfärg är gul, grön, orange, röd och rosa ”fuxia” (se min Isabellas overall som är ljus grå, vit och neon grön med rosa tryck). 

Eftersom vi inte arbetar med en katalog måste du använda din fantasi för att skapa din overall som blir en unik produkt. Vi arbetar med två standard- och tre anpassningsbara modeller. Du väljer modell, lägger till färger, logotyper och eventuella anpassningar, vi tar hand om resten. Leveransen av den anpassade produkten sker inom cirka 3 veckor från orderdatumet. 

Hur fungerar det i praktiken? När du vill beställa eller få en offert kan du välja en overall med standardstorlekar för vuxna (storlek 42-62) eller för barn (S-XXL), annars skräddarsydda via mätmodulen. Vi skickar mallarna där du kan använda dina logotyper, ditt namn och dina favoritfärger och eventuella ytterligare anpassningsförfrågningar. Det är enkelt, allt görs via e-post. Vi fortsätter till produktionen så snart du har godkänt den slutliga versionen av din unika overall. Vi garanterar också att den personliga produkt du får är exakt vad du tänkt dig. Dräkten levereras komplett med tvättanvisningar, garanti, FIA-godkännande och väska.

Priserna varierar beroende på anpassningarna men är mycket konkurrenskraftiga jämfört med andra konkurerande märken. Ta en titt på Kobra-galleriet för inspiration och design din nästa overall. Isabella valde allt själv!

Bild-
galleri

  • Planet Rally
  • Isabella
  • Serena
  • Mikael
  • Kobra racing

"Racing is life; Anything before
or after is just waiting."

Steve Mcqueen

829