Aktuellt &
Event

NYHETER 2021

Vad händer under den här säsongen under förbudens och pandemins fana? Vi stannar aldrig! Årets stora nyhet handlar om Isabella och kartingmästerskapet. Vi välkomnar vår Tony Kart och det är riktigt skoj att cirkeln är sluten: en italiensk förare på svensk mark som representerar de italienska färgerna med stolthet! 

Isabella har redan haft möjlighet att testa sitt nya chassi och är nöjd, tiderna sågs direkt både på hemmabanan och på banans vänort Västerås MK. Perfekt körning, inte ett mikroskopiskt misstag, och den vackra känslan av att allt verkligen är under kontroll nu. Perfekt motor, topprestanda och slutligen bekväm och ergonomisk körställning! 

Andra nyheter gäller våra sponsorer som bekräftar sitt förtroende:
Forcit Sweden AB, marknadsledare inom området sprängämnen för civilt bruk. Än en gång tackar vi Forcit för deras värdefulla stöd! 

Ett mycket speciellt tack går till Kobra Racing Equipment från Turin som ger oss våra spektakulära overaller. Vi har förnyat samarbetet med detta speciella företag som representerar Made in Italy kvalitet inom motorsport. Vårt mål är att utveckla sportklädesförsäljningsnätverket i Sverige. Ett stort tack till Smode AB vår superproffsiga web partner, vår hemsida har blivit coolare än någonsin! Vi har äntligen inkluderat en karting van, ni kommer att se den snart. På kartingfronten har Serenas historiska sport 2000 anslutit till teamet och träningen kommer att börja under påskhelgen. Slutligen är vi stolta över att vara arrangörer av gokartläger från Skandinavien på Circuito Internazionale di Siena (internationella kartingbana i Siena) som, om pandemin tillåter, kommer förhoppningsvis att äga rum under höstlovet i slutet av oktober 2021. Vi tackar Fabio och Mirko Torsellini för varmt välkomnande. 

På rallyfronten återupptar vi kontakterna med våra rallyvänner och vi hoppas kunna delta i det lokala rallyt Bredsladden och eventuellt någon lokal rallysprint. Följ oss på 'evenemang' sektionen.

Sport-
kalender

Sponsorer
& samarbeten

"Racing is life; Anything before
or after is just waiting."

Steve Mcqueen

805